УСЛУГИ

Упражненията са съобразени изцяло с персоналните възможности и здравословното състояние на всеки клиент. Обикновено тренировките на открито се провеждат на предварително проверен и подходящ за целта терен в близост до парк, гора или планина. Включени са допълнителни спортни уреди като гирички, въже, дъмбели, тежести, ръкавици и колан.

ТРЕНИРОВКИ НА ОТКРИТО

ОНЛАЙН КОНСУЛТАЦИИ

Натовареното ежедневие изисква бърза и адекватна организация на седмичните ангажименти. Затова за повечето хора онлайн консултациите и тренировките са нещо задължително, ако се стремят към поддържане на добра форма. Ако незабавно се нуждаете от съвет, мнение, препоръка или дистанционни упражнения, можете да ме откриете по всяко време в социалните мрежи, както и чрез канали като Skype или Viber.
Правилното хранене, съобразено с нуждите на организма и предпочитанията на клиента, има основен принос за добрия краен резултат - стегнато и здраво тяло. Програмата, която подготвям за своите клиенти, се базира на 5-степенно дневно меню. Включени са основните хранителни групи, както и някои хранителни добавки (по желание).

ХРАНИТЕЛЕН РЕЖИМ

АНАЛИЗ НА РЕЗУЛТАТИТЕ

Много е важно да следите непрекъснато резултатите от усилията, които полагате  за своето тяло. Затова в края на всяка седмица можете да измервате стойностите на килограмите, ханша, талията и гръдната си обиколна. Освен това имате възможността да научите какъв е индексът на телесната ви маса, както и нивото на мазнините, добрия и лошия холестерол и процента на мускулната маса.